«Калейдоскоп технологій. Складання фрагменту уроку літературного читання під час роботи над байкою». Показове практичне заняття

3 квітня 2018 року відбулося показове інтегроване практичне заняття з методики навчання української мови та методики навчання російської мови на тему «Калейдоскоп технологій. Складання фрагменту уроку літературного читання під час роботи над байкою», яке провели викладачі Шабанова Т.В. та Жукова О.В.

Метою проведення заняття було показати студентам технології та прийоми, які можуть бути використані на кожному окремому етапі роботи над байкою в початковій школі.

На занятті студенти 123 групи об’єдналися у три мікрогрупи («лебеді», «щуки», «раки»).  З методики навчання російської мови студенти готували самостійну роботу з цієї ж теми, тому під час виконання завдань з кожного етапу уроку одна з груп відповідала на російській мові.

Завдання було підібрано таким чином, що студенти кожної групи обов’язково використовували інтерактивні технології: «Кубування», «Мікрофон», «Крісло автора», «Пінг-понг», «Так-Ні», «Незакінчене речення», «Вірно -Невірно» та різноманітні прийоми: інсценізація байки, робота в парах, жваво йшла робота в читацьких центрах.

<<<БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ>>>

Заняття отрималося динамічне, цікаве та пізнавальне.

Comments are closed.