Практичне заняття «Створення колажу в растровому редакторі PhotoShop» в рамках проекту DOCCU

15.05.2018 року викладачем Бериславського педагогічного коледжу Пирожок Г.Ю. було проведено практичне заняття «Створення колажу в растровому редакторі PhotoShop» з навчальної дисципліни «Нові інформаційні технології».

У змісті заняття було розкрито ключове поняття  ОДГ/ОПЛ «ідентичність» через використання вправ з платформи Living-democracy, а саме: «Галявина квітів», «Усі різні, усі рівні», «Я люблю…,  я не люблю…».

Під час заняття студенти, працюючи у групах,  розкрили зміст понять «ідентичність», «ідентифікація», «самоіндетифікація» та візуалізували власне бачення громадянської, національної та професійної ідентичності.

З метою сприяння підвищенню самооцінки, визнанню та підтримці власних позитивних рис особистості студентами було створено індивідуальний герб в програмі PhotoShop. Обираючи випадковим способом іменні сердечка, визначали особливості та ідентичність його власника. Активне навчання, взаємодія в групах, позитивні емоції сприяли підвищенню температури на «Індикаторі вражень».

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ 

Comments are closed.