Розпочався семінар-практикум “Літо-2018”

З метою якісної та всебічної підготовки студентів-педагогів до роботи з дитячими колективами в оздоровчих закладах з 21 по 25 травня 2018 року розпочався семінар-практикум.

Захід проводиться за ініціативою директора коледжу Маргарити Климович та сприяння і підтримки генерального директора приватного багатопрофільного підприємства «Паритет» Тетяни Фоміної вже одинадцять років на узбережжі Чорного моря.

21 травня 2018 року студенти ІІІ курсу та викладачі розпочали свою роботу на базі санаторію «Чайка» смт. Лазурне, Скадовського району Херсонської області.

Студентська спільнота була об’єднана у команди-загони для кращого удосконалення практичних навичок аніматорів-вожатих.

Протягом першого дня відбулися такі заходи: наповнення змістом та оформлення загонових місць, складання плану роботи,  оформлення екрану-змагання.  Презентація загонових місць та куточків. Дещо нестандартно у цьому році пройшла реклама гурткової роботи під час семінару.

Завідувач навчально-виробничої практики Ольга Жукова на початку урочистого відкриття привітала студентів та побажала плідної і результативної роботи на семінарі.

Увечері студенти продемонстрували свої творчі здобутки на концерті, присвяченому відкриттю зміни «Літо-2018».

Рефлексія першого дня пройшла за допомогою вправи «Чорно-білий і кольоровий кадр дня», де студенти поділися своїми відчуттями, враженнями і склали план дій на наступний день.

ФОТОРЕПОРТАЖ ПЕРШОГО ДНЯ ТУТ

Який буде ще більш насиченим і продуктивним!

Comments are closed.