Талант – шоу та інтелектуальні змагання другого дня воркшопу для студентів. Фоторепортаж

Другий день семінару-практикуму розпочався для студентів з ранкової зустрічі «Як розпізнати літо», яка відбулася на узбережжі. Для формування культури здоров’я кожного дня проводиться тематична ранкова гімнастика.

Відповідно до плану заходів було проведено інтелектуальну гру – вікторина «Флора та фауна Херсонщини», яку підготували студенти під керівництвом викладача природничих дисциплін Олени Ільйонок та брейн-ринг «Козацькі розваги».

Танцювальний марафон на пляжі від музичного керівника Ігоря Корчагіна дав можливість студентам пригадати різноманітні мелодії танців світу. Учасники марафону отримали багато позитивних емоцій і вражень від взаємодії один з одним.

На семінарі-практикумі почали працювати тематичні гуртки «Морські фантазії “Sea Fantasy”, «Художня палітра “Art”, «Спортивний.”Sport”, «Вокальний “Singing Songs”, «Розмовний «Communicative club».

Вечірній захід «Талант шоу» дав можливість учасникам продемонструвати глядачам свої захоплення. Шоу-програма запам’яталась глядачам яскравими виступами студентів із загону-команди «Хакуна-Матата» – поетична інсценізація (Денис Надточій та Олександра Константинова), казка «Ріпка» від загону-команди «Хайп», запальні танці від загону-команди «Медузи», поезія Ліни Костенко від загону-команди «Шуа».

Учасниця шоу-групи коледжу «GOLD» Оксана Кузнєцова виконала свою авторську пісню під музику Ігоря Корчагіна. А Георгій Іванченко розповів про своє захоплення фотографією та історію створення найбільш ефектних фото.

ФОТОРЕПОРТАЖ – 2 ДНІ

БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ

Comments are closed.