Коледж познайомив майбутніх першокласників з лабораторією НУШ

Сьогодні, 31 серпня 2019 року, вже традиційно у коледжі відзначається День знань. На свято до коледжу були запрошені майбутні першокласники разом з батьками, які вже 2 вересня стануть школярами. 

Вони першими апробували навчання в лабораторії НУШ та в ігровій кімнаті разом з провідними викладачами коледжу. Перебування дітей у коледжі та їх подальше навчання в лабораторії НУШ та ігровій кімнаті стало можливим завдяки співпраці директора Маргарити Климович з Бериславською районною державною адміністрацією. 

На початку заходу директор Маргарита Климович розповіла батькам та гостям про особливості лабораторії НУШ. Зокрема, вона зазначила, що кабінети оснащені всім необхідним сучасним дидактичним матеріалом для навчання школярів в 1-му та 2-му класах Нової української школи. 

 

Викладач методики інформатики Г. Ю. Пирожок показала розвивальні можливості смартдошки для навчання.

Викладачі іноземної мови – Середа Н. С., Кайдаш Ж. С. та Гольтцш В. Ю. провели елементи занять з англійської мови, використовуючи адаптовані для віку дітей ігрові вправи.

Майбутні першокласники із задоволенням виконували ігрові завдання, активно взаємодіяли з педагогами та отримали позитивні емоції на перший навчальний рік в їхньому житті.

ВСІ ФОТО ДИВИМОСЬ ТУТ

Comments are closed.