Серпневі педагогічні платформи для педагогів Бериславського району

Завдяки співпраці директора коледжу  Маргарити Климович з Бериславською районною державною адміністрацією та районним відділом освіти відбулися педагогічні платформи для педагогів м. Берислав та Бериславського району 28 серпня 2019 року.

Коледж зустрів освітян на 4х педагогічних платформах. Платформа №1 – для вчителів початкових класів (модератори – С. В. Тупікіна, О. С. Рикова, Т. В. Шабанова, А. В. Сагун), платформа №2 – для вихователів закладів дошкільної освіти (модератори – Кузнєцова О. В., М. С. Маловічко, О. О. Знаменська), Платформа №3 – для вчителів інформатики початкової школи (модератор – Г. Ю. Пиррожок), платформа №4 – для вчителів іноземної мови початкової школи (модератори Ж. С. Кайдаш, Н. С. Середа)

Викладачі предметних (циклових) комісій коледжу підготували тренінги, майстер-класи, фрагменти занять для 1-го та 2-го класів Нової української школи.

Вчителі активно брали участь у роботі педагогічних платформ. Модератори заходів та учасники обговорень опрацювали Зміни до Державного стандарту початкової освіти, методичні рекомендації щодо викладання навчальних предметів у закладах загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році та окреслили шляхи для подальшої співпраці керівництва та педагогічного колективу коледжу з педагогами Бериславського району.

<<<Всі фото заходу дивимось тут>>>

 

 

 

 

Comments are closed.