Тренінг “Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку”

Викладачі дошкільних дисциплін коледжу Кузнєцова Оксана Вікторівна, Знаменська Ольга Олександрівна, Маловічко Марина Самвелівна для вихователів Бериславського району провели тренінг «Дошкільнятам – освіта для сталого розвитку 28 серпня 2019 року.

Метою тренінгу було ознайомити вихователів з особливостями освіти для сталого розвитку та мотивувати їх запровадити цю програму у своєму закладі дошкільної освіти.

На початку заходу з вихователями були проведені вправи на знайомство та створення доброзичливої атмосфери. Під час проведення тренінгу вихователі ознайомились з інноваційною педагогічною моделлю «Спіраль емпаурменту», визначили особливості роботи та роль вихователя у формуванні  мотивації до дій і моделей поведінки у дошкільнят, орієнтованих на сталий стиль життя.

У практичній частині тренінгу педагоги опрацювали підтеми у курсі для дітей різних вікових груп та апробували окремі питання методики проведення занять та роботи з батьками.

<<<Всі фото заходу дивимось тут>>>

Для підведення підсумків заняття була проведена вправа-рефлексія «Закінчи речення», де вихователі виклали свої побажання один одному та подякували за цікавий та практично корисний захід.

Comments are closed.