Результати виборів президента студентського колективу коледжу

На звітно-виборчих зборах студентського колективу 24 вересня 2019 року були офіційно оголошено результати виборів президента студентського колективу, що відбулися 16 вересня.

 

Голова спеціальної виборчої комісії розповіла присутнім, що на дільниці не було виявлено жодних правопорушень та за тиждень після підрахунку голосів до комісії не було надходження заяв та апеляцій від представників кандидатів у президенти.

Секретар виборчої комісії зачитала протокол дільничної виборчої комісії про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці №1 з виборів президента студентського колективу і назвала переможця виборчих перегонів.

Прізвище, ім’я кандидата

Відсоткове співвідношення (%)

Проти всіх

2,84

№2 Герасимчук Анастасія

4,62

№8 Сурман Аліна

5.69

№9 Яковина Аміна

6.04

№3 Мандзак Ірина

6.4

№6 Братковська Ірина

7.11

№4 Новак Валерія

7.47

№7 Клефос Аліна

8.18

№5 Гноєвий Ростислав

8.54

№1 Поляков Ілля

45.9

 

Таким чином, президентом студентського колективу у 2019 році став студент 131 групи Ілля Поляков, який представив на розсуд виборців доволі цікаву передвиборчу програму вдосконалення коледжу.

Директорка коледжу Маргарита Климович привітала нового президента студентського колективу, побажавши витримки та терпіння у роботі. А представників студентського активу закликала працювати разом, створювати  спільні ідеї, об’єднуватися заради високих результатів.

Ігор Корчагін, тьютор студентської ради коледжу

Comments are closed.