Відбулися звітно-виборчі збори студентського колективу

24 вересня 2019 року відбулися чергові звітно-виборчі збори студентського колективу, на які було делеговано представників активу груп та членів студентської ради. Також на збори були запрошені класні керівники груп та адміністрація коледжу.

На початку зборів мандатною комісією було проаналізовано та визначено кількість присутніх. Після цього студентський колектив обрав головуючого зборів – Елеонору Халак, яка є головою студентської ради та президію зборів.

 

До президії ввійшли, за пропозицією студентів: новообраний президент студентського колективу Ілля Поляков, золота медалістка коледжу, член студентської ради Анна Єфтемій, тьютор студентської ради Ігор Корчагін та директорка коледжу, кандидат педагогічних наук Маргарита Климович.

Першим з питань порядку денного був звіт про роботу студентської ради за 2018-2019 н.р., який представила голова Е. Халак. Студентський колектив оцінив роботу студентської ради задовільно. Далі в рамках першого питання було обговорення доповіді голови студради, до якої долучилися представники профільних комісій та адміністрація коледжу, що внесла пропозиції щодо планування роботи на навчальний рік.

На зборах члени студентської ради озвучили перспективний план роботи комісій на  2019-2020 навчальний рік з урахуванням вимог Закону України «Про фахову передвищу освіту», адже коледж з 1 січня 2020 року стає закладом фахової передвищої освіти.

Маргарита Климович презентувала разом із студентами-четвертокурсниками розробки проєктів з різної тематики, реалізацію яких студентський колектив вніс у планування роботи профільних комісій студентської ради. Назви та опис проєктів ми вже публікували раніше тут

«Ми повинні говорити про демократію через демократію». Студенти познайомились з ключовими поняттями ОДГ/ОПЛ

Головним питанням звітно-виборчих зборів стало оновлення складу профільних комісій студентської ради на 2019-2020 н.р., які вже розпочинають реалізацію свої задумів, ідей та впроваджують ініціативи директора Маргарити Климович щодо покращення якості навчання студентів, їх житлових умов та розвиток дозвілля у коледжі.

Ігор Корчагін, тьютор студентської ради коледжу

Comments are closed.