«Формування комунікативної компетентності майбутніх вихователів логопедичних груп в умовах педагогічного коледжу». Семінар-практикум

24 вересня 2019 року викладачем логопедії Кузнєцовою Оксаною Вікторівною було проведено семінар-практикум на тему: «Формування комунікативної компетентності майбутніх вихователів логопедичних груп в умовах педагогічного коледжу».

Семінар-практикум був спрямований на залучення студентів до визначення ролі комунікаційної компетенції вихователя логопедичних груп в усуненні мовленнєвих недоліків у дітей дошкільного віку і мав на меті створити умови для розвитку самореалізації студентів у межах зазначеної теми та підвищити рівень їх професійно-мовленнєвої компетентності.

У семінарі взяли участь студенти 231 та 241 груп спеціальності 012 Дошкільна освіта, які визначали рівень своєї комунікативної компетентності за допомогою «Сходинок комунікативної майстерності», проводячи вправи «Покажи емоцію» і «Звукова гімнастика, вдосконалювали своє вміння спілкуватися, на дискусії – висловлювали аргументи щодо позитивних і негативних комунікативних рис особистості вихователя та за допомогою тестування визначали рівень своєї комунікації.

Захід пройшов на високому теоретично-методичному і практичному рівні з максимальним залученням студентів до участі в його організації і проведенні.

Comments are closed.