“7 кроків до єднання”. Квест до Дня Соборності

До Дня Соборності України, 22 січня 2020 року у коледжі відбувся квест “7 кроків до єднання”. Викладачі циклових комісій зустрічали команди на різних станціях.

Всього було 7 станцій:

🔹 «Сторінками єднання» – станція розташована в читальному залі, де потрібно було відповідати на питання після перегляду відео.

🔹 «Україна і Європа» – це англомовна станція, де на студентів чекало два завдання, одним з яких було складання вірша іноземною мовою, а другим розповідь цікавих фактів про Україну.

🔹 На станцій «Краплина мудрості» студенти порівнювали та знаходили спільне в освіті УНР 1917-1919 рр та сучасній реформі НУШ.

🔹 Станція «Душа нації» була перехідною,  студентам просто потрібно було знайти підказку,  яка проведе їх далі.

🔹 В спортивній залі знаходились станція «Гайдамацький вишкіл» на якій команди грали в рухливу гру.

🔹 На станції «Шляхи до злуки» збірні проходили онлайн тестування.

🔹 «Цінність соборності» – одна з найцікавіших станцій, тому що студентам потрібно було співати та складати з відомих людей картину.

За кожне виконане завдання команди отримували бали, які потім і дали змогу обрати переможця, тому вітаємо збірну 123 та 212 груп «Єдина країна»!

Студенти продемонстрували кмітливість, логіку та знання з предметів різних циклів, вміло працювали з картою на інтерактивній дошці. Також кожна команда об’єднувалась у певну літеру, з яких склали слово «Україна».

PR-комісія

 

Comments are closed.