Відбулася конференція з педагогічної практики “Пробні уроки і заняття”

23 січня відбулася конференція для студентів ІІІ курсу спеціальності 013 Початкова освіта з педагогічної практики «Пробні уроки та заняття». Захід пройшов з використанням технічних можливостей лабораторії Нової української школи коледжу.

Свої майстер-класи студентам показали педагоги-практики із ЗОШ №1 м. Нова Каховка та ЗПЗСО №3 м. Берислав. 
Директорка коледжу Маргарита Климович,  розпочинаючи конференцію, зазначила, що в недалекому майбутньому освітнє середовище буде змінено, але на даний час студенти коледжу повинні навчитися працювати з різними учнями, в різних умовах та використовуючи різноманітні форми, методи та способи навчання.

Завідувачка навчально-виробничою практикою Ольга Жукова  познайомила студентів з теоретичною частиною практики: метою, завданнями та перебігом. Також Ольга Жукова презентувала методичні рекомендації, складені викладачами коледжу, до проведення практики «Пробні уроки та заняття».


Учитель початкових класів Олена Тесленко  нагадала про основні принципи НУШ. Завуч молодшої школи Олена Новицька та учитель початкових класів Лариса Жалдибіна  залучили студентів до вправ з конструктором LEGO.

Студенти із задоволенням проводили досліди з водою, цукерками та вирішували задачі.

Діана Данілова  звернула увагу студентів на освітнє середовище для дітей з особливими освітніми потребами з використанням LEGO.
Майстер –клас по математиці студенти побачили від вчителя початкових класів Бериславського ЗПЗСО № 3 Ірини Григорків.

Доповнили конференцію  викладачі –методисти коледжу з практики.  Підберезня Яна та Рикова Ольга з вправами на актуалізацію знань, за допомогою мультимедійного комплексу та програми Learning App. Викладач методики іноземної мови Наталія Середа  познайомила студентів з видами ППЗ та підручниками,які використовуються в І-ІІ класах НУШ з англійської мови. А викладач методики інформатики Пирожок Галина продемонструвала частину уроку на тему «Ознайомлення з виконавцем алгоритмів».


Ільницький Ігор, викладач методики фізичного виховання наголосив на інтеграції предметів, навів приклади та нагадав про зовшіній вигляд студентів-практикантів.
Завершили цикл майстер-класів викладачі української філології :Москалюк Галина, Шабанова Тетяна та Сагун Алла. Студенти із ціківстю вставляли букви, вирішували ребуси та ставили наголос. 

Маргарита Климович подякувала гостям та викладачам коледжу за якісну підготовку майстер-класів та побажала студентам вдало розпочати свої перші уроки в Новій українській школі! 

ВСІ ФОТО ДИВИМОСЬ ТУТ

Ольга Жукова, завідувачка навчально-виробничою практикою

Comments are closed.