Показові уроки від наших викладачів-практиків

🤓➡️Показові уроки – це складова духовної скарбнички майбутнього вчителя. Вже не вперше наш навчальний заклад приймає гостей-учнів шкіл Бериславського району.

🤗☝️Цього тижня для другокласників Бериславської ЗПЗСО №3 проводили уроки наші викладачі-методисти. Вони, під керівництвом директора коледжу Маргарити Климович, розробляли конспекти уроків за новими методиками та інтегрували нові форми роботи Нової української школи, враховуючи вікові та психологічні особливості учнів та класу.

На показових уроках були присутні студенти ІІІ курсу спеціальності 013 “Початкова освіта”, які спостерігали за досвідченими фахівцями, перед тим, як давати свої перші пробні уроки в школах Бериславщини.

Викладачі не тільки показали свою високу педагогічну майстерність, але й поділилися своїм досвідом з майбутніми вчителями НУШ, які, в свою чергу, засвоїли, як організовувати роботу в колективі на виконання завдань, як правильно планувати і проводити уроки та усвідомили важливість впровадження сучасних технологій навчання.

 

PR-комісія

#bpcbpc #bpcbpc_pr #БПКХДУ

Comments are closed.