До уваги батьків студентів І-ІІІ курсів та 212 групи!

Шановні батьки студентів І-ІІІ курсів, Бериславського педагогічного коледжу імені В. Ф. Беньковського  Херсонського державного університету!

Доводимо до Вашого відома, що у зв’язку із запровадженням на всій території України карантину, освітній процес у коледжі з 12.03.2020 року відбувається у дистанційному режимі, відповідно до розкладу навчальних занять та графіка освітнього процесу.

Для забезпечення  дистанційного навчання у коледжі застосовуються: сайт дистанційного навчання коледжу «Вчись-онлайн», сервіс Google Клас, використовуються інші додатки, зокрема e-mail, месенджери (Viber, Facebook messenger), сервіси для створення вебконференцій  Skype,  Zoom та інші. На минулому тижні розпочалися онлайн-заняття з навчальних дисциплін, за розкладом, на платформі Zoom. Студенти коледжу долучились до перегляду уроків всеукраїнської онлайн-школи, з дисциплін циклу профільної середньої освіти, які транслюються на телеканалах, зокрема: UA: Перший, М1 та YouTube-каналі Міністерства освіти і науки України. Викладачами коледжу здійснюється перевірка та оцінювання надісланих студентами завдань, результати поточного контролю обліковуються.

На жаль не всі студенти долучилися до освітнього процесу  в дистанційному режимі і це може призвести до невиконання навчального плану.

Шановні батьки! Звертаємось до Вас із проханням допомогти організувати дистанційне навчання Вашого сина (доньки) та завершити 2019/2020 навчальний рік у дистанційному режимі. 

У відповідь на звернення адміністрації коледжу, з метою вироблення стратегії удосконалення освітнього процесу у період карантину та залучення усіх здобувачів освіти до навчання у дистанційному режимі, просимо надіслати лист, у якому зазначити наступну інформацію, користуючись наведеним зразком:

ЗАВАНТАЖИТИ

Comments are closed.