До уваги батьків студентів IV курсу та 222 групи!

Шановні батьки студентів ІV курсу Бериславського педагогічного коледжу  імені В. Ф. Беньковського Херсонського державного університету!

Доводимо до Вашого відома, що у зв’язку із запровадженням на всій території України карантину, освітній процес у коледжі з 12.03.2020 року відбувається у дистанційному режимі, відповідно до розкладу навчальних занять та графіка освітнього процесу.

Для забезпечення  дистанційного навчання у коледжі застосовуються: сайт дистанційного навчання коледжу «Вчись-онлайн», сервіс Google Клас, використовуються інші додатки, зокрема e-mail, месенджери (Viber, Facebook messenger), сервіси для створення вебконференцій  Skype,  Zoom та інші. Викладачами коледжу здійснюється перевірка та оцінювання надісланих студентами завдань, результати поточного контролю обліковуються.

На жаль, не всі студенти долучилися до освітнього процесу в дистанційному режимі і це може призвести до невиконання навчального плану. Студенти-випускники, які не долучился до освітнього процесу в режимі онлайн, не зможуть отримати дипломи молодшого спеціаліста. 

Доводимо до вашого відома, що захист курсових робіт студентами відбуватиметься в онлайн-режимі на платформі Zoom, відповідно до графіка (за інформацією звертатися на офіційний сайт коледжу).

Шановні батьки! Звертаємось до Вас із проханням допомогти організувати дистанційне навчання Вашої доньки (сина) та допомогти закінчити навчальний заклад у 2019/2020 навчальному році у дистанційному режимі.   

У відповідь на звернення адміністрації коледжу, з метою вироблення стратегії удосконалення освітнього процесу у період карантину та залучення усіх здобувачів освіти до навчання у дистанційному режимі просимо надіслати лист, у якому зазначити наступну інформацію, користуючись наведеним зразком: ЗАВАНТАЖИТИ

Comments are closed.