Відбулися онлайн-збори із студентами-випускниками з питань організованого закінчення навчання

15 квітня директорка коледжу Маргарита Климович разом з адміністрацією провели дистанційно онлайн-збори із студентами-випускниками коледжу спеціальності 012 Дошкільна освіта та 013 Початкова освіта денної та заочної форми навчання.

Маргарита Климович звернула увагу студентів на організоване закінчення навчального року студентами, проведення атестації здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста в онлайн режимі, а саме складання комплексного кваліфікаційного іспиту та іспиту з додаткової спеціалізації в онлайн режимі. Маргарита Володимирівна зазначила, що заліково-екзаменаційна сесія буде проходити у синхронному режимі з обов’язковим записом результатів складання іспитів.

Заступниця директора з навчальної роботи Галина Москалюк повідомила здобувачам про розклад сесії, особливості документування результатів.

Також керівниця закладу разом із завідуючими відділень Олесею Соколковою та Мариною Маловічко повідомили студентам про особливості  видачі дипломів про освіту здобувачам.

Заступниця директора з методичної роботи Тетяна Деменнікова розповіла про порядок, процедуру захисту курсових робіт та познайомила з графіком і вимогами до курсового проекту студента.  Тетяна Вікторівна зробила акцент на дотримання академічної доброчесності в роботі.

Підбиваючи підсумки онлайн-зборів Маргарита Володимирівна нагадала студентам про онлайн-конференцію з професором, ректором ХДУ Олександром Співаковським, яка відбудеться вже завтра, 16 квітня та успішно скласти кваліфікаційні іспити і отримати диплом молодшого спеціаліста!

Comments are closed.