Педагогічна рада: завдання діяльності та організація роботи в умовах змішаного навчання.

28 серпня у коледжі відбулося засідання Педагогічної ради. Це перше засідання, яке пройшло у закладі в умовах адаптивного карантину.

Уже традиційно на початку нового навчального року педагогічний колектив освітнього закладу збирається, аби визначити основні завдання роботи коледжу.

На початку засідання директор коледжу Андрій Костюк привітав колег із початком нового навчального року у коледжі та окреслив основні питання, які були винесенні для обговорення на порядок денний. 

Першим питанням розглянули особливості організації освітнього процесу в коледжі в умовах змішаного навчання та затвердили основну форму інформаційно-комунікаційних технологій дистанційного навчання в коледжі: “Вчись онлайн”. Адреса ресурсу:  http://kyrskorped.bpc.ks.ua/.

За словами Андрія Михайловича, викладачам також можна використовувати і інші допоміжні технології та засоби дистанційного навчання, але викладач несе персональну відповідальність за використання даних технічних засобів, а саме, технічний супровід, збереження персональних даних студентів та надійність функціонування.

Далі з блоком питань виступила заступник директора з навчальної роботи Галина Пирожок. Зокрема, обговорили та затвердили: Річний план роботи коледжу на 2020-21 н.р.,  індивідуальні навчальні плани студентів, робочі навчальні програми на І півріччя 2020-2021 н.р.

Також визначили регламент роботи коледжу 31 серпня та 1 вересня 2020 року. 

Comments are closed.