Звернення директора Андрія Костюка до студентів та викладачів з нагоди початку нового навчального року

Шановні студенти та викладачі Бериславського фахового педагогічного коледжу ХДУ!

1 вересня розпочинається новий 2020/2021 навчальний рік для І курсу на основі базової загальної середньої освіти та на 2, 3, 4 курсах.

15 вересня – навчальний рік розпочнеться для вступників на основі повної загальної середньої освіти спеціальності 012 Дошкільна освіта (212 група, 1 курс) та спеціальності 013 Початкова освіта (ІІ курс), для інших категорій вступників згідно дат початку навчання, які зазначені в освітньо-професійних програмах!

Для цих студентів ми плануємо провести протягом вересня, жовтня вступні зустрічі у малих групах, на яких вони матимуть можливість познайомитися з представниками дирекції, органів студентського самоврядування, викладачами, класними керівниками та, безперечно, один з одним.

Дякуємо за велику роботу, яку ми з вами провели у весняному семестрі, опановуючи технології дистанційного навчання за карантинних умов. Ми зберегли освітній процес, виконали всі вимоги навчальних планів, забезпечили успішне проведення сесії.

Пандемія СOVID–19 триває, але Херсонська область перебуває у «зеленій» карантинній зоні тому навчання буде проводитися в очному режимі у коледжі з дотриманням протиепідемічних вимог.

Необхідно ретельно дотримуватися соціальної дистанції, уникати скупчення людей у закритих приміщеннях, використовувати засоби індивідуального захисту, дотримуватися правил респіраторної гігієни та етикету кашлю, негайно звертатися по медичну допомогу при ознаках захворювання тощо.

По коледжу виданий наказ «Про затвердження протиепідемічних заходів у коледжі на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)», яким передбачені необхідні заходи щодо протидії поширенню коронавірусу.

З ним варто уважно ознайомитися. Наше головне спільне завдання — максимально обмежити ризики захворювання, надійно захистити здоров’я студентів, викладачів і співробітників.

Тож бажаю вам подолати всі труднощі і незручності та зробити цей навчальний рік плідним і успішним.
З новим навчальним роком!

Директор Андрій КОСТЮК

Comments are closed.