Лінгвістичний батл з нагоди Міжнародного дня рідної мови

Нації вмирають не від інфаркту. Спочатку їм відбирає мову. Ми повинні бути свідомі того, що мовна проблема для нас актуальна і на початку XXI століття, і якщо ми не схаменемося, то матимемо дуже невтішну перспективу.(Ліна Костенко)

Я, студентка 133 групи, Дроздова Лідія, долучаюся до лінгвістичного батлу , присвяченого Міжнародному Дню рідної мови. Поезія “Рідна мова” Сидір Воробкевич #БФПКХДУ #bpcbpc #group133

 
Мова – духовний скарб нації. Це не просто засіб людського спілкування, це те, що живе в наших серцях.
Максим Рильський говорив:”Як парость виноградної лози,плекайте мову…”.
Наше завдання — берегти цей неоціненний дар, примножувати його та щиро любити. Шанувати і плекати рідну мову — святий обов’язок кожного українця.
Я, студентка 133 групи, Дроздова Ксенія, долучаюсь до лінгвістичного батлу, присвяченого Міжнародному Дню рідної мови.


День рідної мови у всьому світі відзначають 21 лютого. З приводу цього свята в нашому коледжі проходить челендж, 112 група долучається та бажає вам приємного перегляду.
#bpcbpc
#бфпкхду

Я, студентка 133 групи Нікуліна Яна, долучаюся до лінгвістичного батлу присвяченому Міжнародному дню рідної мови 💙💛 Мова – це глибина тисячоліть. Найбільше і найдорожче добро кожного народу — це його мова, та жива схованка людського духу, багата скарбниця, в яку народ складає своє давнє життя та свої сподіванки, розум, досвід, почування. Панас Мирний Тож плекаймо найдорожчу, бережімо слово, з щирістю шануймо рідну мову! #bpcbpc

 
💙💛Мова – це не просто спосіб спілкування, а щось більш значуще. Мова – це всі глибинні пласти духовного життя народу, його історична пам’ять, найцінніше надбання віків, мова – це ще й музика, мелодика, фарби, буття, сучасна, художня, інтелектуальна і мисленнєва діяльність народу. (О.Гончар)
🌼 Я, студентка 132 групи, Остапенко Софія, долучаюся до лінгвістичного батлу з нагоди Міжнародного дня рідної мови.

Мова — втілення думки. Що багатша думка, то багатша мова. Любімо її, вивчаймо її, розвиваймо її! Борімося за красу мови, за правильність мови, за приступність мови, за багатство мови… (Максим Рильський)
💛 Я, студентка 133 групи, Новак Валерія, долучаюсь до лінгвістичного батлу з нагоди Міжнародного дня рідної мови🇺🇦 Алла Сагун Мандзий 💙💛💙💛💙💛💙💛 Любов Забашта “Рідна мова” 
 
Я, студентка 132 групи Єльцова Анастасія, долучаюся до лінгвістичного батлу присвяченому міжнародному дню рідної мови✨

Comments are closed.