Відбулася фотовиставка “Мій домашній улюбленець ” до дня кота в Європі

З 15 по 24 лютого в нашому коледжі відбулася фотовиставка “Мій домашній улюбленець “, до дня кота в Європі, що відзначався 17 лютого.
17 лютого відзначається День кота в Європі. Свято створене з ініціативи італійського журналіста Клауді Ангелетті. Це народне і громадське свято, його відзначають з 1992 року. Вибір дня був пов’язаний з лютим тому, що цей період знаходився під знаком Водолія, який характеризується в італійській культурній традиції як знак вільних і незалежних духів.


Коти і кішки – дивовижно добрі і граціозні, мудрі та ласкаві тварини, дуже довірливі і уважні не тільки до самих себе, але і до нас, намагаються бути нав’язливими тільки по-доброму, наполегливо поважають свободу.
Студентам було запропоновано принести фото свого улюблениця, та написати есе про нього.
Дякую учасникам: Гречкун Ольга 111 група, Сурман Аліна 121 група, Балабан Христина 122 група, Катерина Чеботарь 221 група, Єльцова Анастасія 132 група, Меланич Анна 133 группа.


Перемогу отримала студентка 212 групи Дирдіна Ольга з її улюбленцем Арчі, за що Ольга отримала в подарунок корм для свого котика.

 

Ольга Барковська, викладачка образотворчого мистецтва

Comments are closed.