Бібліотекарі Бериславського фахового педагогічного коледжу імені В. Ф. Беньковського Херсонського державного університету взяли участь у навчально-методичному онлайн-семінарі «Формування бібліотечно-інформаційних ресурсів: ефективне партнерство»

17 вересня 2021 року бібліотекарі Бериславського фахового педагогічного коледжу імені В. Ф. Беньковського Херсонського державного університету взяли участь у навчально-методичному онлайн-семінарі «Формування бібліотечно-інформаційних ресурсів: ефективне партнерство», що відбувся на базі Державної науково-технічної бібліотеки України і був присвячений Всеукраїнському дню бібліотек, який щорічно відзначають в Україні 30 вересня.

Організатори заходу запросили до участі представників  українських видавництв та книготоргівельних компаній, які презентували свої та інші книжкові видання з різних галузей суспільного життя з метою формування бібліотечно-інформаційних ресурсів бібліотек.

Саме на ефективному партнерстві видавців і бібліотек акцентувалася увага учасників заходу. Виступи доповідачів та їх обговорення були актуальні та корисні для фахівців бібліотечної справи.

Comments are closed.