Результати педагогічної практики з додаткової кваліфікації “Організатор позакласної та позашкільної роботи”

Ось і підходить до кінця практика «Пробні уроки та заняття». Студентами 141 групи було проведено ряд змістовних та цікавих занять (ДК «Організація виховної роботи» та виховні години) на різну тематику, методист Володимир Сагун
💙Години спілкування на теми: “Ми українці: честь і слава незламним!”(Литвиненко І.), “В єдності наша сила”(Стаднік М.), “Внутрішня і зовнішня краса людини”(Петлінська А.), “Добро починається з дитинства”(Кухарчук А.), “Життя прекрасне.Бережи його!”(Війтик Ю.), “Тепло долонь і серця – захисникам України”(Сабат Т.), «Не золото прикрашає людину, а ввічливість»(Турчанінова А.),
«Сім’я – найдорожчий скарб» (Пелих Д.), «Ми всі різні, але рівні». (Третяк А.), «Поведінка – дзеркало, в якому кожен показує своє обличчя» (Сулім А.), “Подорож країною Толерантності”(Беспалова Н.), “Дружба – справа нелегка, але дружити треба вміти”(Баєва А.), “Краса людини – її доброта”( Бровко О.), «Миру незламній родині! Щастя моїй Україні!»(Волошина К.), «Чарівні слова відкривають серця» (Гречкун О.).
💛Заняття ДК на теми: “Слава незламним захисникам”(Петлінська А.), “Ми маємо вільні крила,бо ми з України, ми разом – сила”(Турчанінова А.), “Мої долоні синьо-жовті, я за мир в Україні”(Кухарчук А.), “Яка ти козачка?Який ти козак?”(Війтик Ю.), “Ми – творці власного життя”(Петлінська А.), “Сім кольорів мого щастя”(Війтик Ю.), «Все починається з мрії»(Кухарчук А.).
Протягом цього періоду ми багато чому навчилися: як правильно розподіляти час та проводити заняття, покращили свій словниковий запас та розширили уявлення про роботу вчителя. З кожним днем ці уроки та заняття ставали все кращими та цікавішими.
 
Юлія Війтик, студентка 141 групи

Comments are closed.