Викладачі дошкільних дисциплін обговорили ключові проблеми при підготовці фахівців за спеціальністю.

Сьогодні, 9 листопада, відбулося засідання методичного об’єднання викладачів дошкільних дисциплін педагогічних фахових коледжів Південного регіону України, у якому взяли участь викладачі ЦК викладачів психолого-педагогічних, природничо-математичних дисциплін та фізичного виховання: Тетяна Шабанова,  Сніжана Юлдашева, Лариса Зварич,  Ольга Жукова.
Заслухали виступи колег: «Розвиток креативності як складова професійної підготовки майбутніх вихователів» Любченко І.І., «Використання інтерактивних технологій розв’язання педагогічних ситуацій та задач на заняттях з фахових дисциплін дошкільної освіти в умовах дистанційного навчання» Пізня Г.В., «Формування креативності здобувачів вищої освіти на заняттях з методики зображувальної діяльності» Крамаренко В.О., Остапко Л.О.
 

Обмінялися досвідом організації практичної підготовки здобувачів спеціальності 012 Дошкільна освіта в умовах воєнного стану в Україні. Розглянули питання організації регіональної Інтернет-олімпіади для здобувачів педагогічниї закладів фахової передвищої освіти та вищої освіти Південного регіону у 2024 році. Обговорили і затвердили план роботи методичного об’єднання на 2024-2025 н.р.
 
 
 
 
 
 

Comments are closed.