«Творча сімʼя – моя родина і я». Творчі роботи наших студентів до Дня Єднання

Історії деяких наших студентів, які створили колажі до загальноколеджного заходу до Дня Єднання! 

Ірина Скрипець: “З нагоди Дня єднання, запрошую вас до творчої майстерні моєї сім’ї: “Творча сім’я – моя родина і я”, де представлені творчі роботи мої та рідних.
З дитинства матуся надихала та захоплювала своїм прикладом, ми вишивали, в’язали викладали тощо. За цей довгий час у нас зібралася велика кількість робіт, і тільки деякі представлені нижче. Кожний виріб несе в собі якусь історію, має свою специфічну атмосферу та є особливим для нас. Тож запрошую до перегляду”

“Так вийшло, що креативні гени мені передалися від моїх батьків👩🏻‍❤‍👨🏼. Тато 👨 полюбляє майструвати в своєму гаражі на верстатах різноманітні вироби з підручних матеріалів – дерева🪵, заліза, пластику. Матуся 👩 у свій вільний час кулінарією 🥮🥟та допомагає втілити мої ідеї в реальність. А також в нашому будинку можна почути різні мелодії🎼 виконані на фортепіано 🎹моє сестрою і паралельно з цим лунає звук швейної 🧵машинки на якій я опановую швейну майстерність🪡. Інколи ми всією родиною можемо малювати 🎨- це для нас заспокійлива терапія після робочого дня.😌”, – Ганна Засімська.

Устінова Ольга: “Зі своєю родиною долучилась до створення колажу: “Творча сімʼя – моя родина і я” . Ще з дитинства, мене захоплювали чудові речі, в’язані матусею. Мені ж більш до вподоби сучасні техніки рукоділля: виготовлення сувенірів з різних матеріалів, а особливо подобається створювати український віночок!”.

 

 

Нікіфорова Лілія: “.Моя родина займається виготовленням ляльок -мотанок! Лялька -мотанка -українська народна іграшка, символ жіночої мудрості та родинний оберіг.Здавен у кожній родині лялька -мотанка виконувала роль оберегу, була символом мудрості, берегинею роду, символом матері-прародительниці та зв’язку між поколіннями.Це одна із найдавніших іграшок і сакральних істот нашого народу, якій тисячі й тисячі років!”.

Марина Румянцева: “Спільна праця завжди єднає, тому у нашій сім’ї досить популярними є вечори рукоділля. Де ми збираємося щоб відволіктися від буденних справ, знаходимо в інтернеті цікаву річ і виготовляємо її разом”.

Comments are closed.