Наукове кафе

DSC000095 листопада 2014 року в рамках місячника педагогічної майстерності викладачів фізико-математичних дисциплін та НІТ викладачі Кириченко А. С. та Резанова Н. М. провели для студентів ІІ курсів інтегровану дидактичну гру з математики та інформатики «Наукове кафе» з метою підвищення пізнавального інтересу до вивчення предметів.
Представники груп завітали до кафе і розмістились за 4 столиками, кожному з яких було запропоновано меню.

DSC00031Смакуючи страви «Миша під шубою», «Юшка математична», студенти дізнавалися цікаві факти з історії комп’ютерної техніки.

Готуючи страви «Комп’ютерний розсольник» та «Математичний вінегрет», студенти згадали математичні поняття та призначення комп’ютерних програм.

Відвідувачі кафе мали змогу побувати на майстер-класі Су Шефів, і власноруч створили односторонню поверхню – листа Мебіуса.

На солодке були математичний десерт «День народження» та  торт «Склади слово», які  дали можливість студентам  відчути науковий смак математики та інформатики.DSC00039

DSC00050Після насиченої вечері з наукових страв, офіціанти винесли відвідувачам «рахунки», де платою за «куштування» було виконання цікавих завдань.

По завершенню роботи кафе студенти залишили свої враження у книзі відгуків.

Comments are closed.