Майстер-клас по виготовленню нетрадиційного фізкультурного обладнання для дошкільників

Майстер-клас по виготовленню нетрадиційного фізкультурного обладнання було проведено для студентів 212, 222, 231, 241 груп спеціальності «Дошкільна освіта» 21 жовтня 2015 року. Захід підготувала і провела викладач методики фізичного виховання О.В. Кузнєцова 21 жовтня 2015 року.
Безимени-1
Метою майстер-класу було обговорити актуальність впровадження нетрадиційного фізкультурного обладнання в дитячих навчальних закладах, навчити студентів виготовляти нетрадиційне фізкультурне обладнання для дошкільників різних вікових груп та доцільність застосування його в практичній діяльності.
Під час проведення даного заходу студенти працювали в групах та вчиличя виготовляти різні види нетрадиційного фізкультурного обладнання для дошкільників різних вікових груп: предмети для виконання загально розвиваючих вправ, спортивний інвентар для виконання основних рухів, доріжку «Здоров’я». Для цього використовували доступний підручний природничий матеріал: пластикові пляшки і склянки, кришки від пляшок, каштани, горіхи, жолуді, залишки лінолеуму, поролон, клейкий папір, кольоровий скотч.
Майстер-клас допомагали проводити студенти 241 групи Гузій Дмитро. Сухіна Марина, Давиденко Олена, Павлюк Тетяна та студентка 222 групи Лунгу Руслана, які пояснили призначення використання виготовленого нетрадиційного обладнання та продемонстрували техніку використання кожного з них. Більше фото можна переглянути у фотоальбомі "Нестандартне фізкультурне обладнання та його виготовлення" (ПЕРЕГЛЯНУТИ)
 
«Проведення фізкультурних занять з використанням нестандартного обладнання показує, що збільшення рухової активності дітей можливе як за рахунок якісного поліпшення методики занять, підвищення їх моторної щільності, так і за рахунок застосування нестандартного обладнання, його ефективного використання, що дозволяє швидко і якісно формувати рухові вміння і навички» – сказала Оксана Вікторівна, підводячи підсумок майстер-класу
DSC_2257
 

Comments are closed.