Частинка серця і душі нашим захисникам.

Ось, нарешті, велика р8jWZi_MCIE0обота над плакатом підтримки закінчена. З допомогою Маргарити Володимирівни ми  відправили нашу творчу роботу та солодкий подарунок бійцям 79-ої ДШБ. Подробиці  дивіться у новому випуску Новин БПК.

ГОВОРЯТЬ СТУДЕНТИ: “Нарешті сьогодні ми завершили виготовляти наш плакат-банер!))всі добре попрацювали, всі молодці, всі старалися!)))за декілька днів виготовити таку красу, та ще й таких розмірів – це справді досягнення)) В цей плакат кожен із нас вклав частинку себе, свого серця, своєї душі…Я сподіваюся що це зігріватиме наших солдат-захисників там, на сході України! Велике спасибі Маргариті Володимирівні за таку ідею, яку ми, студенти, втілили в життя з допомогою Ірини Анатоліївни та Ольги Олександрівни))” (Долженко Тетяна, 131 група)

 

“Мені дуже сподобалось робити цей плакат, знаючи, що цей плакат ми робили для бійців АТО. Слава Україні 🔰 🔰 🔰” (Вікторія Баюк, 132 група)

“Так, ця задумка була дуже грандіозною) Робилось це все з душею, і звісно від щирого серця) Сподіваюсь, що нашим солдатам буде дуже приємно це все бачити) Щоб вони знали, що в них вірять і завжди чекають) 🔰🔰🔰” (Надія П’ятигорець)

Comments are closed.