«Практичне проведення вправ з метання у різних вікових групах ДНЗ». Відкрите заняття з методики фізичного виховання

19 листопада 2015 року викладачем Кузнєцовою О.В. проведене відкрите практичне заняття з методики фізичного виховання на тему «Практичне проведення вправ з метання у різних вікових групах ДНЗ» у 212 групі спеціальності 5.01010101 «Дошкільна освіта». Метою заняття було розкрити зміст та методику проведення різних видів метання з дітьми дошкільного віку; навчити студентів підбирати та практично проводити вправи з метання у різних вікових групах ДНЗ.
ов1
Викладач побудувала практичне заняття у вигляді інтерактивного спілкування, спираючись на знання студентів, які вони вже отримали в процесі вивчення курсу, встановлюючи щільні міждисциплінарні зв’язки з педагогікою, психологією, методикою розвитку мовлення, логопедичною ритмікою, анатомією, фізіологією. Ефективним був мультимедійний супровід заняття.
ов2
З метою підготовки студентів до використання активних методів навчання, оволодіння методикою проведення занять в дошкільному освітньому закладі під час практичного заняття майбутні вихователі вчилися з врахуванням вікових особливостей малюків добирати та практично використовувати ігри та вправи з метання в різних вікових групах. Студенти демонстрували різні види метання та аналізували доцільність проведення вправ з метання, підібраних для кожної вікової групи дошкільного навчального закладу.
Заняття проведено на належному теоретично-практичному рівні при високій активності студентів.

Comments are closed.