Розважальне ток-шоу “Імпровізація” до Дня Сміху

Сьогодні, 2 квітня 2018 року у коледжі відбулося досить неординарне розважальне ток-шоу “Імпровізація”, проведення якого було присвячене Дню гумору – 1 квітня.

Учасників шоу обирали ведучі, студентки 143 групи, Руслана Самойлова та Юлія Столяр за допомогою неперевершеного капелюха талантів. У капелюсі знаходилися імена студентів і чиє ім’я з нього діставали ведучі, той і був учасником імпровізації.

Студенти, які були учасниками  ток-шоу,  зіграли в такі конкурси як “Повернення товару”, «Сцени з капелюха», де треба було обіграти певну тему, використовуючи  якомога більше жартів, жартівливих ситуацій напридумувати з цих тем. 

У конкурсі  “Нагоняй навпаки”  взяли участь наші викладачі: Сергій Хрустальов, Юлія Жукова, Яна Підберезня та  були у ролі студентів.

Смішними та дотепними були також конкурси – “Найкрасномовніший», «Озвучка»,  «Гучна розмова», «Функції», «Вечірка».

У перервах глядачів розважали – шоу-група “Gold”, хореографічний колектив “Бериславські візерунки”, (керівник Інна Єльцова) та новий творчий гурт зі студентів І курсу “Калинонька”, (керівник Ігор Корчагін). ВСІ ФОТО ТУТ

“Смійтеся щодня, через щось і без причини, – завдяки цьому працює впевненіше серце і думка. І людина робиться добрішою і красивішою. Гарного вам настрою!” – побажали ведучі учасникам та глядачам розважального ток-шоу “Імпровізація”.

Comments are closed.