Інтенсив по адаптації студентів-першокурсників на березі Чорного моря

У цьому навчальному році директорка коледжу Маргарита Климович запропонувала ідею адаптаційного інтенсиву для студентів-першокурсників на березі Чорного моря.  Адже відомо, що завдяки інтенсивам нові компетентності здобуваються в режимі нон-стоп.

Захід відбувався з 27 по 29 вересня 2019 року на базі санаторію “Чайка”, смт. Лазурне, Скадовського р-ну.

Триденний інтенсив проходив у форматі семінарів, соціально-психологічних тренінгів, розважально-пізнавальних ігор та квестів, дихальних практик та медитації на березі моря, тематичних дискотек і багато іншого. 

У програмі інтенсиву були такі заходи: семінар на знайомство та ідентичність за стратегіями DOCCU – модератори: директорка Маргарита Климович, Пирожок Г. Ю., Соколкова О. В., Кайдаш Ж. С.; вечірній захід  «Багата на таланти педагогічна родина». Флешмоб – модератор Ігор Корчагін; чача-слайд. Вчимо англійську танцюючи – модератори: Гольтцш В.Ю., Кайдаш Ж.С., Середа Н. С., англомовні гуртки; семінар по DOCCU для викладачів “Конфлікт. Шляхи вирішення” – модератори: директорка Маргарита Климович, Пирожок Г. Ю., Соколкова О. В., Кайдаш Ж. С.;

морський бій – Рикова О. С., майстер-класи з танців (Маловічко М. С.), з вокалу (Корчагін І. В.), зі стрільби з рушниці (Знаменський О. О.), вечірній захід “Турнір ерудитів” (Тупікіна С. В.), творча майстерня (Барковська О. О.);

соціально-психологічні тренінги (Шаповалова К. В.); спортивний квест – модератори: Рожко С. Ю., Ільницький І. В., Знаменський О. О., Костюк А. М.

Усі заходи проходили з метою згуртування студентського колективу, залучення першокурсників до різних видів позанавчальної діяльності, створення сприятливих педагогічних умов для успішної соціалізації та адаптації, для сприяння розкриттю індивідуальних особливостей студентів нового набору.

У підсумку кожен студент першого курсу отримав номінацію за результатами своєї діяльності на заходах протягом інтенсиву.

 

Comments are closed.